Een blog over de juiste schoen

Het vinden van de juiste schoen kan nog weleens een hele zoektocht blijken. Niet iedere voet is hetzelfde en niet ieder mens stelt dezelfde prioriteiten als het om schoeisel gaat. En sommige mensen hebben ook weer hele specifieke wensen, bijvoorbeeld als het om de stijl gaat. Maar het mooie is dat er wel een aantal dingen zijn die voor iedereen gelden wanneer je een schoen uitkiest, en wat nu als je geen prioriteiten hoef te stellen maar alles kan hebben? In deze blog vertel ik je hoe. Lees je mee?

Wie de schoen past…

Niet alle schoenen hebben dezelfde maat. Soms kan maatje 38 bij de ene schoen groter zijn dan bij de andere en dat kan voor verwarring zorgen. Loop een stukje met een nieuwe schoen en kijk of alles goed zit voordat je deze definitief koopt. Soms kan de schoen wat krap voelen als deze nog ingelopen moet worden maar er is een duidelijk verschil tussen dat en een te kleine schoen. Zit je tussen twee maten in? Kies dan een schoen met een grotere maat en plaats hier een zooltje in.

Wat heb je nodig?

Bedenk je voor je zoektocht wat voor schoen je precies nodig hebt. Zoek je bijvoorbeeld comfortabele sneakers voor dagelijks gebruik, of heb je elegante hakken nodig voor speciale gelegenheden? Het is belangrijk om schoenen te kiezen die geschikt zijn voor het doel waarvoor je ze nodig hebt. Aan de hand daarvan kan je ook beter bepalen waar je prioriteiten liggen. Voor die hoge hakken is comfort misschien minder belangrijk dan stijl. En het is weer precies andersom voor die comfortabele sneakers.

Een eigen stijl

Iedereen heeft een eigen stijl. Ga jij voor felle kleuren of houd je het liever bij een neutraal uiterlijk. De stijl die je kiest heeft alles te maken met jouw eigen smaak. Daar mag je best even bij stil staan. Je hebt geen idee hoeveel het doet voor het comfort waarmee je de schoenen straks draagt! Ongeacht of je schoen de goede pasvorm heeft!

Een merk voor iedereen

Wil je nu voor geen prioriteiten hoeven te stellen voor mooie gympen. Dan moet je bij Benjamin Berner zijn. De Benjamin Berner schoenen staan bekend om hun perfecte combinatie van stijl en comfort. Zo heb je een schoen voor meer dan één gelegenheid en door de goede kwaliteit van de schoenen gaan ze ook nog eens een hele poos mee.

Geef een reactie