Dag ideeën voor een partnerschap

Ideeën voor een eerste datum, of in ieder geval een van de eerste, worden vaak besproken. Het is allemaal vooral gericht op het leren meer over elkaar op die eerste paar dates. Dus als je al een tijdje een connectie hebt, maar er nog steeds plezier in hebt om elkaar dagenlang mee te nemen, ben je misschien niet in de stemming voor eerste date-concepten. Als alles goed gaat, kennen jullie elkaar al redelijk goed. Vaak wil je je partner gewoon trakteren op een romantisch uitje, of misschien mist die trigger die je had een beetje. Je wilt dan een nieuwe ervaring met elkaar delen. Dus hieronder een paar ideeën voor dagen en uitstapjes met je huidige partner!

Eigenlijk een ouderwets slaapfeestje houden

Als je om wat voor reden dan ook je huis niet kunt verlaten, of een dag wilt plaatsnemen, is er daarna helemaal niets om bang voor te zijn. U kunt een logeerpartij regelen met uw begeleider. Creëer een gezellige, romantische setting voor de slaapkamer, bijvoorbeeld door van bekleding een antieke citadel te maken. Ja, dat kan nog, ook als je geen kind meer bent! Maak samen wat snacks voor 's avonds als je naar films gaat. Het voordeel van een beetje ouder zijn is dat je bovendien een glas alcohol kunt drinken om het milieu misschien een beetje beter te maken. Dat weet wat voor leuke discussies en allerlei andere activiteiten zo'n avond met zich meebrengt!

Verdwijn vaker voor een vakantie

U heeft echter hoogstwaarschijnlijk niet de mogelijkheid om een ​​paar keer per jaar uitbundig op vakantie te gaan. In plaats daarvan kunt u meerdere keren per jaar op vakantie gaan. Er zijn sowieso een aantal vrije dagen in de herfst rond het weekend, en het stelt je niet terug als meerdere vrije dagen als je ze moet gebruiken. Van donderdagavond tot maandagmiddag heb je gewoon twee rustdagen en voelt het ook als een kleine reis. Er zijn talloze hotels en B&B's die precies weten hoe ze een charmant weekend moeten regelen.

Ga op roadtrip!

Nou, in Nederland is het niet voor iedereen even boeiend om rond te rijden. U kunt echter gemakkelijk in een paar dagen vrij veel krijgen. Het kan voor veel mensen heel ontspannend en intiem zijn om meerdere dagen samen in een auto uit te rusten. Je moet kunnen merken of je hiervoor ontvankelijk bent, want met de verkeerde kracht kan het ook nog eens ruzie opleveren.

Geef een reactie